Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Parkour, Calisthenics, multiaktivitetsrum och tillgänglighetsanpassning på Klockarbäcken 10:1

Projektet drivs av: Hällefors Ishockeyklubb

Beskrivning av projektet

Hällefors Ishockeyklubb har fått stöd till en utomhusanläggning för bland annat parkour och för att installera en hiss i en intilliggande anläggning för att möjliggöra skytte för personer med funktionsnedsättning.

Föreningen Hällefors IK har tagit fasta på barns och ungdomars önskan om att få till en utomhusanläggning för bland annat parkour. Projektet innefattar även att installera en hiss i en intilliggande anläggning för att möjliggöra skytte för personer med funktionsnedsättning. Skytteverksamheten bedrivs på andra våningen dit man endast kan komma genom en spiraltrappa idag. Föreningens målsättning är att ha organiserad parkourverksamhet 5 dagar i veckan och den ska ledas av ungdomar som fått utbildning genom Parkour/Freerunning- och Gymnastikförbundet. Skytteverksamheten bedrivs av Hällefors Skytteförening. Prioriterat område: Främjande av fysisk och psykisk hälsa.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2017.

Kontakt

Ort
Hällefors
Sidan uppdaterades 2020-06-02.