Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Puck eller boll - domaren spelar roll

Projektet drivs av: Dalarnas Idrottsförbund

Beskrivning av projektet

Projektet ska få in fler ungdomar - framförallt tjejer - i kommittéer och utskott när det gäller domarverksamhet och som utbildare och matchdomare, genom att skapa ett bättre arbetsklimat för unga domare inom lagidrotterna.

Projektets syfte och mål är att få in fler ungdomar, framförallt tjejer, i kommittéer och utskott när det gäller domarverksamhet och som utbildare och matchdomare, genom att skapa ett bättre arbetsklimat för unga domare inom lagidrotterna. Ungdomar i de olika förbunden ska hjälpas åt med att ta fram nytt material och metoder för att starta upp ett samarbete i Dalarna över idrottsgränserna där värdegrundsarbete och arbetsmiljö för unga domare står i fokus.

Det material och de metoder som tas fram och ska kunna användas av alla lagsporter kommer att spridas till alla idrottsföreningar i Dalarna.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2016 och avslutades i april 2019.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2016 och avslutades i april 2019.

Kontakt

Sidan uppdaterades 2020-06-02.