Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Radio Fri

Projektet drivs av: Fanzingo

Beskrivning av projektet

Du hör oss på Stockholmsfrekvensen 88,9 MHz på fredagar kl 16.00 eller lyssna på oss på hemsidan www.radiofri.se. Du kan också lyssna på oss via vår app ”Radio Fri”.

Radio Fri är ett program som görs av ungdomar med erfarenhet av inlåsning, kriminalitet och missbruk.  Syftet med projektet är att minska brottsligheten. Det gör vi genom att stärka individerna i projektet samt att ge unga människor med erfarenhet av inlåsning en röst i samhällsdebatten kring frågor som berör dem. Radio Fri är uppdelat på två verksamheter: Radio Fri – inifrån, består av unga som är intagna på låsta institutioner. Radio Fri – på utsidan, är en verksamhet bestående av unga med tidigare erfarenhet av inlåsning, kriminalitet eller missbruk.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Kontakt

Ort
Norsborg
Sidan uppdaterades 2020-06-02.