Till innehållet

Radio Fri

Projektet drevs av: Fanzingo

Beskrivning av projektet

Du hör oss på Stockholmsfrekvensen 88,9 MHz på fredagar kl 16.00 eller lyssna på oss på hemsidan www.radiofri.se. Du kan också lyssna på oss via vår app ”Radio Fri”.

Radio Fri är ett program som görs av ungdomar med erfarenhet av inlåsning, kriminalitet och missbruk.  Syftet med projektet är att minska brottsligheten. Det gör vi genom att stärka individerna i projektet samt att ge unga människor med erfarenhet av inlåsning en röst i samhällsdebatten kring frågor som berör dem. Radio Fri är uppdelat på två verksamheter: Radio Fri – inifrån, består av unga som är intagna på låsta institutioner. Radio Fri – på utsidan, är en verksamhet bestående av unga med tidigare erfarenhet av inlåsning, kriminalitet eller missbruk.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Kontakt

Ort
Norsborg

Liknande projekt

  • Tillsammans blir vi ett

    Projektet syftar till att genom idrotten inkludera nyanlända ungdomar i samhället i samarbete med kommun och näringsliv.

  • Ungdomsråd för barn och unga med funktionsnedsättning

    Projektet syftar till att öka samhällsdeltagandet bland unga med funktionsnedsättning i Botkyrka. Metoden är att bilda ett ungdomsråd.

  • Musiksupporten

    Projektet ska skapa möten mellan musikintresserade unga och professionella aktörer från musikbranschen, för att unga från socioekonomiskt utsatta…

Sidan uppdaterades 2020-06-02.