Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

rec.play.rock

Projektet drivs av: Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet (NBV) Väst Trollhättan

Beskrivning av projektet

musik- och filmprojekt för ungdomar

Syftet med rec.play.rock. är att ge ungdomarna möjlighet att utveckla sin musikalitet, stärka sin självkänsla, bli medvetna om sin egen förmåga, få utlopp för energi och kreativitet samt hitta lust och motivation. Vi som driver rec.play.rock vet av egen erfarenhet hur viktig musik kan vara i tonåren, som uttryckssätt, motivation och värdefullt fritidsintresse.

Deltagarna är med och påverkar arbetet i stor utsträckning. Vi bestämmer tillsammans vad projektet ska ha för fokus och mål. Det vill säga om vi ska inrikta oss på att uppträda, spela in i studio eller göra en musikvideo, eller om vi ska satsa på lite av varje. I projekten har låtskrivande en viktig roll och i det arbetet är delaktighet en förutsättning. Både textskrivande och tonsättande är mycket kreativa processer där ungdomarnas egna erfarenheter bearbetas och kläs i ord och musik.

Trollhättans stad Statens Institutionstyrelse (SiS) Kunskapsförbundet Väst

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i augusti 2011 och avslutades i augusti 2014.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i augusti 2011 och avslutades i augusti 2014.

Kontakt

Ort
Trollhättan
Sidan uppdaterades 2020-06-02.