Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Recept för patienter med kostbehandlad betaoxidationsdefekt

Projektet drivs av: DRF - Dietisternas Riksförbund

Beskrivning av projektet

Receptsamlingen ska ge målgruppen som har en strikt kostrestriktion en ökad variation av bra mat där det tydligt framgår om receptet passar just den specifika kostrestriktion.

Receptsamlingen för patienter med kostbehandlad betaoxidationsdefekt ska ge målgruppen som har en strikt kostrestriktion en ökad variation av bra mat där det tydligt framgår om receptet passar just den specifika kostrestriktion en person kan ha. Dietisternas Riksförbund ska samla in recept och tips från patienter, anhöriga och dietister. Recepten ska provlagas, näring- och fettinnehållet ska beräknas och definieras. Målgruppen ska ges möjlighet att provlaga och ge synpunkter på recepten under projektets gång. Matlagningen ska filmas och fotograferas. Produkten blir ett recepthäfte med en faktadel och en receptdel.

Projektets tidstatus

92%

Projektet startade i juni 2018 och avslutas i juni 2021.

Projektets tidstatus

92%

Projektet startade i juni 2018 och avslutas i juni 2021.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.