Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

SE MIG

Projektet drivs av: Ericastiftelsen

Beskrivning av projektet

Projektet ska bryta tystnaden kring våld i nära relationer bland barn, unga och yrkesverksamma som jobbar nära samt ge nya förebilder och verktyg för att gå vidare.

Projektet SE MIG vill bryta tystnaden kring våld i nära relationer bland unga och bland yrkesverksamma som jobbar nära unga. Syftet är att ge barn och unga som upplevt våld i nära relationer nya förebilder och verktyg för att gå vidare. Projektet kommer att drivas av tre ungdomar tillsammans med unga ambassadörer från civilsamhället och tanken är att unga ska göra ett projekt av unga för unga som upplever våld i nära relation. I projektet kommer att verka normförändrande och kunskapshöjande för unga 12 – 25 år, genom ett stort antal omfattande och viktiga aktiviteter såsom workshops, en videologg med regelbundna avsnitt och ambassadörverksamhet med unga ambassadörer. Det ska även tas fram en webbsida och en självhjälpsbok för unga som lever eller levt med hot och misshandel.

Webben och materialet kommer att leva vidare och den verksamhet som tas fram under projekttiden med ungdomsambassadörer och unga workshopsledare kommer att kunna finansieras genom kontinuerliga utbildnings- och aktiveringsinsatser till myndigheter, kommuner och regioner med flera.

Projektets tidstatus

41%

Projektet startade i maj 2020 och avslutas i maj 2023.

Projektets tidstatus

41%

Projektet startade i maj 2020 och avslutas i maj 2023.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2021-01-26.