Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

SEF Organiseras

Projektet drivs av: Sveriges Ensamkommandes Förening - Riksförbund

Beskrivning av projektet

 Målet med projektet är att organisera SEF, bygga en hemsida, hålla 2 dagars nationella fotbollsturnering i Stockholm med deltagare från alla SEF föreningar och anordna 4 seminarium för att kunna skapa ett nätverk för ensamkommande och stödja dem.

Syftet med projektet är att organisera alla SEF föreningar för att kunna hjälpa ensamkommande på bästa sätt. 1- genom att hålla två dagars fotbollsturenring i Stcokholm, där deltar femton lokala SEF förningar , Malmö, Kristianstad, Karlshamn, Nässjö, Eksjö, Finspång, Göteborg, Uddevalla, Stenungsund-Tjörn, Mölndal, Vingåker, Stockholm, Umeå, Vännäs och Vindeln. I samband med fotboll anordnas även en seminarium där får ensamkommande barn och ungdomar kunskap kring föreningsliv. 2- genom att bygga en hemsida för SEF Riksförbund.  3- genom att hålla fyra seminarium i Malmö, Stockholm, Göteborg och Umeå. I varje tillfället får ensamkommande flycktingbarn och ungdomar information om svenska samhället, olika myndigheter och föreningslivet.  4- genom att ge stöd till lokala SEF föreningar för olika aktiviteter, varje lokala SEF föreningar får medel för att kunna hålla olika aktiviteter för sina medlemmar. Det kan vara idrottliga, konsnärliga, kulturella aktiviteter.   

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Kontakt

Ort
Solna
Sidan uppdaterades 2020-06-02.