Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Skateboardlokal Skellefteå

Projektet drivs av: Skellefteå Skateboardförening

Beskrivning av projektet

  Projektet ska skapa en mötesplats och aktivitetslokal för personer som utövar skateboarding och BMX-cykling genom att inreda en tomställd lokal i en nyligen ombyggd skola.

Skellefteå Skateboardförening ska inreda en tomställd lokal i en nyligen ombyggd skola. I lokalen kommer både spontanåkning och organiserad åkning bedrivas, nybörjar- och prova-på-verksamhet kommer att hållas regelbundet. Syftet med projektet är att skapa en mötesplats och aktivitetslokal för personer som utövar skateboarding och BMX-cykling.Projektets primära målgrupp är barn och ungdomar, men man välkomnar även äldre som har skateboarding som intresse.

Föreningen kommer att samarbeta med Skellefteå kommun som även är fastighetsägare.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Kontakt

Ort
Skellefteå
Sidan uppdaterades 2020-06-02.