Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Skicrossanläggning i Örnsköldsvik

Projektet drivs av: Vårby IK

Beskrivning av projektet

Vårby IK i Domsjö, Örnsköldsviks kommun, ska bygga en skicrossbana för att komplettera den traditionella skidanläggningen med en lekfull, utmanande och ny typ av skidåkning.

Vårby IK vill utöka föreningens längdåkningsverksamhet för barn och ungdomar med skicross. Därför planerar klubben att bygga en 480 meter lång skicrossbana och en flexibel yta på med olika fasta hinder, som till exempel kullar, och tillfälliga hinder av snö som exempelvis hopp, portar och ”orgeltramp”. Genom att komplettera den traditionella skidanläggningen med en lekfull, utmanande och ny typ av skidåkning, vill klubben utveckla en verksamhet för barn och ungdomar som ökar lusten att fortsätta med skidåkning längre upp i åldrarna.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2018.

Kontakt

E-post
Ort
Domsjö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.