Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Skogsmulleriket på Billingen

Projektet drivs av: Billingens Fritidsområde ek för

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att främja psykisk och fysisk hälsa samt öka kunskapen om naturen och miljön hos målgrupperna barn och ungdomar med/utan funktionsnedsättning samt nyanlända flyktingsbarn

Målsättningen med projektet är att målgrupperna ska upptäcka och få ett ökat intresse för vår fantastiska natur runt Billingen genom rörelseglädje och friluftsliv. Vi vill skapa ett attraktivt Skogsmullerike 2.0 med lokal förankring och pedagogiska övningar. Samt en teknisk lösning som ger en fördjupad naturupplevelse i form av ett spel/app. Vi vill ge alla möjligheter att hitta ut i naturen, få fysisk aktivitet och på köpet lära sig mer om naturen och miljön Dessutom vill vi anordna olika läger med naturfokus som ska integrera barn och ungdomar med och utan funktionsnedsättning. Vi vill dessutom ha en stor invigning, helst med Hertiginnan av Västergötland och Skogsmulles beskyddare, Kronprinsessan Victoria. När vi är färdiga med projektet har vi uppnått ovanstående mål samt integrerat de olika aktiviteterna i de deltagande föreningarnas ordinarie verksamhet.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2016 och avslutades i februari 2019.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2016 och avslutades i februari 2019.

Kontakt

Ort
Skövde
Sidan uppdaterades 2020-06-02.