Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Ta Plats!

Projektet drivs av: Maktsalongen

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att fånga upp och utveckla det engagemang som många unga tjejer och kvinnor har.

Projektets ena del består av den digitala plattformen ALLT ÄR DITT som lanserades 30 mars 2021 och består av hemsidan alltarditt.nu och Instagramkontot @alltarditt. Plattformen riktar sig till tjejer i åldern 16–19 år som är intresserade av att engagera sig utanför den traditionella föreningsmallen och/eller lever i socioekonomiskt utsatta områden och som sällan får ta del av resurser och makt inom samhället. Plattformen har utvecklats tillsammans med målgruppen och bygger på att kanalisera engagemang till samhällsförändrande initiativ genom guider som ger konkreta tips och intervjuer som inspirerar.

Den andra delen av projektet kommer bestå av en spetsutbildning för unga kvinnor i ålder 20–25 år som har höga ledarambitioner. Denna utbildning kommer genomföras med fysiska träffar och kommer ge deltagarna en kvalitativ ledarskapsutbildning som ger dem kunskap, verktyg och självförtroende att söka sig till höga ledar- och chefspositioner. Utbildningen kommer lanseras hösten 2021.

Projektets tidstatus

69%

Projektet startade i januari 2020 och avslutas i januari 2023.

Projektets tidstatus

69%

Projektet startade i januari 2020 och avslutas i januari 2023.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2021-05-31.