Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

TB-Action

Projektet drivs av: Föreningen Tegelbruket

Beskrivning av projektet

Projektet ska tillsammans med samarbetspartner och befintliga och nya ungdomscoacher skapa en trygg och långsiktigt stabil miljö för ungdomar med funktionsnedsättning mellan 12 – 25 år boende i Örebro och närliggande kommuner.

Tegelbruket ska tillsammans med projektets samarbetspartner och befintliga och nya ungdomscoacher skapa en trygg och långsiktigt stabil miljö för ungdomar med funktionsnedsättning mellan 12 – 25 år boende i Örebro och närliggande kommuner. Inom ramen för projektet kommer kulturverksamhet, organiserad föreningsidrott och öppen ungdomsverksamhet att utvecklas i tillgängliga lokaler under ett och samma tak. Som en del av metoden ingår utbildning av ungdomscoacher som kommer att fungera som stöd till både besökande ungdomar och aktivitetsledare. Målgruppens intressen och val av idrotts- och kulturaktiviteter på Tegelbruket ska genomsyra projektet och utgöra grunden i verksamheten.

Projektets tidstatus

94%

Projektet startade i april 2019 och avslutas i april 2022.

Projektets tidstatus

94%

Projektet startade i april 2019 och avslutas i april 2022.

Kontakt

Sidan uppdaterades 2020-06-02.