Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

The New Normal

Projektet drivs av: Porrfri barndom

Beskrivning av projektet

Projektet vill ta fram en digital plattform som ger vårdnadshavare och vuxna som arbetar med barn lättillgänglig information och de verktyg de behöver för att prata med sina barn om pornografi.

Via plattformen kommer vuxna få utbildning i hur de kan ha åldersanpassade samtal om porr med sina barn, hur en installerar porrfilter på barnens digitala redskap och erbjudas en digital mötesplats med andra vuxna i barnens olika sammanhang. Initiativet ska nå alla barn i Sverige oavsett bakgrund, språk och specialbehov. Plattformen kommer att integreras i ordinarie verksamhet och fortsätta att uppdateras och spridas efter projektets slut.

Beviljat belopp

8 260 973 kronor

Projektets tidstatus

2%

Projektet startade i januari 2022 och avslutas i januari 2025.

Beviljat belopp

8 260 973 kronor

Projektets tidstatus

2%

Projektet startade i januari 2022 och avslutas i januari 2025.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2022-01-17.