Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Tillbyggnad av befintlig skyttepaviljong, Skyllberg 14:2

Projektet drivs av: Skyllbergs Skytteförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska öka engagemanget för skytteverksamhet bland barn och unga genom tillbyggnad av befintlig byggnad för att möjliggöra luftgevärs- och luftpistolskytte inomhus

Syftet med projektet är att göra en tillbyggnad av en befintlig byggnad för att möjliggöra luftgevärs- och luftpistolskytte inomhus. Projektets ska öka engagemanget för skytteverksamhet bland barn och unga för att sedan skapa förutsättningar för fortsatt skytte på längre avstånd. Tillbyggnaden ska möjliggöra skjutning på 10 banor inomhus, samt träningsläger med övernattning. Föreningen kommer även att tillgängliggöra byggnaden för personer med funktionsnedsättning. I den nya lokalen kommer man även skapa möjlighet att träna i jaktsimulator.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Skyllberg
Sidan uppdaterades 2020-06-02.