Till innehållet

Tillbyggnad av befintlig skyttepaviljong, Skyllberg 14:2

Projektet drevs av: Skyllbergs Skytteförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska öka engagemanget för skytteverksamhet bland barn och unga genom tillbyggnad av befintlig byggnad för att möjliggöra luftgevärs- och luftpistolskytte inomhus

Syftet med projektet är att göra en tillbyggnad av en befintlig byggnad för att möjliggöra luftgevärs- och luftpistolskytte inomhus. Projektets ska öka engagemanget för skytteverksamhet bland barn och unga för att sedan skapa förutsättningar för fortsatt skytte på längre avstånd. Tillbyggnaden ska möjliggöra skjutning på 10 banor inomhus, samt träningsläger med övernattning. Föreningen kommer även att tillgängliggöra byggnaden för personer med funktionsnedsättning. I den nya lokalen kommer man även skapa möjlighet att träna i jaktsimulator.

Efter projektet

Byggnationen är klar efter en rad förseningar på grund av pandemi och krig. Avstämningsmöten mellan samarbetspartners har hållits löpande. Verksamheten har delvis kommit igång – DHR (organisationen för Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet) och PRO (Pensionärernas Riksorganisation) är två samarbeten som ska generera nya utövare.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Skyllberg

Liknande projekt

Sidan uppdaterades 2023-11-21.