Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Tillbyggnad av sanitetsutrymmen och klubblokal i Lunds kommun

Projektet drivs av: Trällekilla Ridklubb

Beskrivning av projektet

Tillbyggnationen kommer att möjliggöra att personer med rörelsenedsättning kan delta i ridlektioner och läger, och att föreningen kan anordna kurser, utbildningar och mindre tävlingar i egna lokaler.

Trällekilla ridklubb (tidigare Bokskogens ridklubb) är en ideell förening som för två år sedan flyttade till en ny anläggning som bara delvis är färdigställd. Det saknas fortfarande tillgänglighetsanpassade toaletter, dusch- och omklädningsrum samt lokaler för teori, utbildning och sociala aktiviteter, vilket föreningen nu vill bygga. Det kommer också att göra ridhuset till en plats som inte bara erbjuder ridning, utan där ryttare, oavsett funktionsförmåga, kan fika och umgås, göra läxor och delta i sociala aktiviteter. Samarbete sker med Kädarps ridskola, Lunds kommun och funktionshinderorganisationer.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Genarp
Sidan uppdaterades 2020-06-02.