Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Tillbyggnation och tillgänglighetsanpassning av scoutstuga på fastigheten Ausås i Ängelholms kommun

Projektet drivs av: Ausås Scoutkår

Beskrivning av projektet

Ausås scoutkår ska bygga till och tillgänglighetsanpassa sin scoutstuga för att kunna utveckla verksamhet för personer med funktionsnedsättning.

Ausås scoutkår ska bygga till och tillgänglighetsanpassa sin scoutstuga för att utveckla verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Scoutkåren har haft en försöksverksamhet med ett mindre antal personer från målgruppen, men genom att lokalerna inte är anpassade begränsas aktiviteterna och gör att alla som vill inte kan delta. Planerad verksamhet är bland annat öppna aktiviteter specifikt för gruppboenden, integrerad verksamhet för unga med funktionsnedsättning som kan ingå i ordinarie scoutgrupper samt läger utifrån deltagarnas förutsättningar och behov. Lokalen kommer även vara tillgänglig för andra föreningar, som till exempel FUB Ängelholm och fotbollsklubben Salamis IK.

Samarbetspartners är Handikappidrottsklubben Kick Off och gruppboenden i Ängelholms kommun.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2015.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2015.

Kontakt

Ort
Ängelholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.