Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Tillgänglighetsanpassning av anläggning

Projektet drivs av: Föreningen för Utvecklingsstörda barn och ungdomar FUB Östra Blekinge

Beskrivning av projektet

FUB Östra Blekinge vill tillgänglighetsanpassa anläggningen Sjöbacka i Karlskrona skärgård så att barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättning ska kunna ta del av verksamheten.

FUB Östra Blekinge vill kunna erbjuda yngre barn med olika typer av funktionsnedsättning och ungdomar med omfattande funktionsnedsättning möjlighet att kunna bo på anläggningen (tillsammans med sina familjer) och att kunna delta i läger med teman som fiske, musik och segling samt övriga sommaraktiviteter som familjedagar, danskvällar och midsommarfirande. Föreningen vill kunna anpassa och erbjuda erforderliga hjälpmedel utifrån varje individs behov inför aktiviteter, läger och uthyrning.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Kontakt

E-post
Ort
Karlskrona
Sidan uppdaterades 2020-06-02.