Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Tillgänglighetsanpassning av idrottsanläggning vid Kungshamnsvallen

Projektet drivs av: Kungshamn Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Föreningen ska tillgänglighetsanpassa idrottsanläggningen för att kunna bedriva, utveckla och bredda idrottsföreningens utomhusverksamhet till fler målgrupper med olika funktionsnedsättningar.

Föreningen ska skapa en tillgänglighetsanpassad idrottsanläggning med idrottsmiljöer och utomhusidrott för att kunna bedriva, utveckla och bredda idrottsföreningens utomhusverksamhet till fler målgrupper i alla åldrar så som personer med olika funktionsnedsättningar. Föreningen ska starta upp parasport i Sotenäs kommun tillsammans med referensgruppen för att kunna inkludera personer med olika funktionsvariationer i idrottsföreningens befintliga/nya verksamhetsinriktningar. Projektet innebär att jämna ut märknivåerna för att målgruppen ska kunna få tillgång till och kunna beträda idrottsmiljöer som finns i anslutning till Kungshamnsvallen. Tillgänglighetsanpassa omklädningsrum, entrén, dörröppnare och ramp ska installeras. En hiss ska installeras från bottenplan till övervåning och en hörslinga med akustikplattor ska finnas tillgängliga i idrottsmiljöerna. Åtgärder för skyltning och information, åtgärder för anordnade av parkeringsplatser, åtgärder på läktaren och åtgärder på hemsidan.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2018.

Kontakt

Ort
Kungshamn
Sidan uppdaterades 2020-06-02.