Till innehållet

Tusen Bilder Tusen Ord

Projektet drevs av: Ungdomsförbundet för sexuellt likaberättigande (RFSL) Ungdom

Beskrivning av projektet

Tusen bilder, tusen ord är konstprojektet för dig som är hbtq (homo bi trans queer) och upp till 26 år. Projektet bygger på tanken att hbtq-ungdomar mår bättre av att få uttrycka sig och hålla på med konst på olika sätt.

Tusen bilder, tusen ord är konstprojektet för dig som är HBTQ (homo bi trans queer) och upp till 26 år. Projektet  bygger på tanken att en mår bättre av att få uttrycka sig och hålla på med konst på olika sätt. Konst kan ju vara så mycket men inom Tusen bilder tusen ord håller vi på med t.ex. foto, målning, collage, teckning, att skriva, screentryck, film, ljud och serieteckning. Allt som görs i Tusen bilder, tusen ord präglas av ett D.I.Y-perspektiv, Do-It-Yourself, där alla kan, ingen är dålig och alla får vara med. I det här projektet blir ingen bedömd och det spelar ingen roll hur ens konst ser ut, utan det viktigaste är gruppen där alla får vara sig själva, utvecklas och uttrycka sig.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i november 2010 och avslutades i november 2013.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i november 2010 och avslutades i november 2013.

Kontakt

Ort
Gävle

Liknande projekt

  • Att höras

    Att höras. Ungdomar och barn ska starta upp lokal-tv redaktioner. Utifrån egna intressen ska de producera lokal-tv till Fria kanalen i Gävle samt…

  • Samhällsdesigners - unga med rätt att påverka

    Syftet med projektet är att hitta en modell för att få idrottsungdomar mellan 16-25 år att attraheras av samhällsfrågor genom att visa på konkreta…

  • Sex på Lätt svenska med forumteater

    Projektet ska utveckla formerna för att göra sex- och samlevnadsundervisning mer tillgänglig för unga människor med utländsk bakgrund.

Sidan uppdaterades 2020-06-02.