Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Tusen Bilder Tusen Ord

Projektet drivs av: Ungdomsförbundet för sexuellt likaberättigande (RFSL) Ungdom

Beskrivning av projektet

Tusen bilder, tusen ord är konstprojektet för dig som är hbtq (homo bi trans queer) och upp till 26 år. Projektet bygger på tanken att hbtq-ungdomar mår bättre av att få uttrycka sig och hålla på med konst på olika sätt.

Tusen bilder, tusen ord är konstprojektet för dig som är HBTQ (homo bi trans queer) och upp till 26 år. Projektet  bygger på tanken att en mår bättre av att få uttrycka sig och hålla på med konst på olika sätt. Konst kan ju vara så mycket men inom Tusen bilder tusen ord håller vi på med t.ex. foto, målning, collage, teckning, att skriva, screentryck, film, ljud och serieteckning. Allt som görs i Tusen bilder, tusen ord präglas av ett D.I.Y-perspektiv, Do-It-Yourself, där alla kan, ingen är dålig och alla får vara med. I det här projektet blir ingen bedömd och det spelar ingen roll hur ens konst ser ut, utan det viktigaste är gruppen där alla får vara sig själva, utvecklas och uttrycka sig.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i november 2010 och avslutades i november 2013.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i november 2010 och avslutades i november 2013.

Kontakt

Ort
Gävle
Sidan uppdaterades 2020-06-02.