Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Växtkraft Thai

Projektet drivs av: RealStars Ideell förening Sverige

Beskrivning av projektet

Projekt Växtkraft Thai vänder sig till unga kvinnor mellan 18 och 25 år med thailändskt/asiatiskt ursprung som arbetar på thaimassagesalonger i Sverige. En del av målgruppen befinner sig i risk för att hamna i prostitution eller människohandel.

Projektets övergripande mål är att höja kvinnornas kunskap om sina rättigheter, stärka deras möjligheter till bra arbetsförhållanden och livsvillkor, fritt från utsatthet och exploatering. Projektet kommer att arbeta med uppsökande verksamhet, erbjuda workshops och stöd till målgruppen.

Projektet vänder sig även till myndigheter och andra relevanta aktörer för att skapa fokus och initiativ kring problemen.

Efter projekttiden ska ett nätverk för målgruppen ha etablerats, ett vägledningsmaterial ska ha tagits fram och myndigheter och civilsamhället ska ha fått ny kunskap och skapat nya samverkansformer för att adressera problemen inom delar av massagebranschen.

Beviljat belopp

2 627 414 kronor

Projektets tidstatus

53%

Projektet startade i januari 2021 och avslutas i januari 2023.

Beviljat belopp

2 627 414 kronor

Projektets tidstatus

53%

Projektet startade i januari 2021 och avslutas i januari 2023.

Kontakt

Ort
Göteborg
Sidan uppdaterades 2020-12-23.