Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Gröna fingrar

Projektet drivs av: Riksförbundet för Hjälp åt narkotika och läkemedelsberoende (RFHL) i Göteborg

Beskrivning av projektet

Gröna fingrar är ett projekt som riktar sig till personer med någon form av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller någon form av missbruk.

Gröna fingrar är ett projekt som riktar sig till personer med någon form av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (npf) eller någon form av missbruk. Gröna- fingrar bygger på naturens helande kraft och att bryta isoleringen för personer med npf, vi kan erbjuda dem sysselsättning och kamratskap utan några större krav och att få träffa folk som inte dömmer dem på något sätt. Deltagarna i projektet hjälps åt att stötta varandra då de är i samma situation själva oftast och detta visar sig vara till stor hjälp åt de flesta.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2009 och avslutades i april 2012.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2009 och avslutades i april 2012.

Kontakt

Ort
Göteborg Hisingen brunnsbo
Sidan uppdaterades 2020-06-02.