Till innehållet

Gröna fingrar

Projektet drivs av: Riksförbundet för Hjälp åt narkotika och läkemedelsberoende (RFHL) i Göteborg

Beskrivning av projektet

Gröna fingrar är ett projekt som riktar sig till personer med någon form av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller någon form av missbruk.

Gröna fingrar är ett projekt som riktar sig till personer med någon form av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (npf) eller någon form av missbruk. Gröna- fingrar bygger på naturens helande kraft och att bryta isoleringen för personer med npf, vi kan erbjuda dem sysselsättning och kamratskap utan några större krav och att få träffa folk som inte dömmer dem på något sätt. Deltagarna i projektet hjälps åt att stötta varandra då de är i samma situation själva oftast och detta visar sig vara till stor hjälp åt de flesta.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2009 och avslutades i april 2012.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2009 och avslutades i april 2012.

Kontakt

Ort
Göteborg Hisingen brunnsbo

Liknande projekt

  • Aktiva Killar

    Aktiva Killar är ett utvecklingsprojekt för att killar med funktionsnedsättning ska kunna bli mer delaktiga i föreningslivet, arbetslivet och…

  • AKTIV FRITID - för barn och ungdom med Språkstörning

    Projektet syftar till att underlätta och möjliggöra för barn och unga med språkstörning att på sina villkor kunna ta del av sin hemorts fritidsutbud…

  • Aktivitetsinspiratör - inkluderande högskola och arbetsliv

    Projektet syftar till att ge personer med intellektuella funktionsnedsättningar tillgång till högre utbildning och en ingång på arbetsmarknaden.

Sidan uppdaterades 2020-06-02.