Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Logotyp för projekt

När ni producerar material om ert arvsfondsprojekt, till exempel en webbplats, mässmonter, broschyr eller film, ska ni ha med Arvsfondens logotyp för projekt väl synlig.

Så använder ni logotypen

Arvsfondens logotyp för projekt finns med svart eller vit text. Vilken färg ni ska välja beror på bakgrunden ni tänker placera logotypen mot. Eftersträva högsta kontrast. Allra bäst är svart bakgrund med vit logotyp eller vit bakgrund med svart logotyp. Öka tillgänglighet, tydlighet och läsbarhet genom att undvika oroliga bakgrunder.

Ni får inte förändra logotypen på något vis i färg eller form. När ni använder logotypen i filmer och andra rörliga media får den tonas in och ut. Den får däremot inte åka, rulla, studsa eller animeras på andra vis.

När ni placerar logotypen intill andra logotyper, text eller andra grafiska element måste ni se till att ha ett säkerhetsavstånd på motsvarande en halv logotyp (radien) till nästa objekt.

EPS för trycksaker

Filformatet EPS använder man främst för trycksaker.

Ladda ner EPS-logotyp i färg

EPS-logotyp i färg med svart text (positiv)

EPS-logotyp i färg med vit text (negativ)

Ladda ner EPS-logotyp i svartvitt

EPS-logotyp i svartvitt med svart text (positiv)

EPS-logotyp i svartvitt med vit text (negativ)

PNG för digitalt material

PNG är ett komprimerat format som man använder på webbplatser, i presentationer och filmer. Det är transparent, vilket betyder att endast logotypen syns - inte bakgrunden.

Ladda ner PNG-logotyp i färg

PNG-logotyp i färg med svart text (positiv)

PNG-logotyp i färg med vit text (negativ)

Ladda ner PNG-logotyp i svartvitt

PNG-logotyp i svartvitt med svart text (positiv)

PNG-logotyp i svartvitt med vit text (negativ)

Två ungomar - en tjej och en kille - som dansar

Med dansen som verktyg jobbade projektet "Community X" för att få ungdomar i Västra Götaland att känna sig delaktiga i samhället, finna gemenskap och känna tillhörighet. Genom projektet lyckades man skapa ett nytt dansnätverk för och av ungdomar i västra Sverige.

Sidan uppdaterades 2020-09-16.