Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Det lokala civilsamhällets roll på landsbygden

Rapporten publicerades:

Syfte

Arvsfonden finansierar många projekt på landsbygden runt om i Sverige. Från Haparanda i norr till Trelleborg i söder. För att ta reda på vilka spår Arvsfondens pengar lämnar och vilka utmaningar och möjligheter som projekt på landsbygden möter har Arvsfonden bett forskare att studera bland annat dessa frågor.

Resultatet är rapporten ”Det lokala civilsamhällets roll på landsbygden”. Den är skriven av Johan von Essen och Therese Ydremark från Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Syftet med rapporten är att ta till vara alla de kunskaper, erfarenheter och resultat som arvsfondsprojektens deltagare och projektledare samlat på sig.

Studien utfördes av:

Johan von Essen och Therese Ydremark från Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Läs rapporten

Du kan antingen ladda ner utvärderingen eller läsa den digitalt.

Kvinna med page och glasögon som blickar i fjärran. Omslagsbild till rapporten Utvärdering om det lokala civilsamhällets roll på landsbygden

Omslag till rapporten Det lokala civilsamhällets roll på landsbygden

Annica Thomas
Utvärderingsansvarig
Telefon
08-700 07 94