Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Det lokala civilsamhällets roll på landsbygden

Rapporten publicerades:

Syfte

Arvsfonden finansierar många projekt på landsbygden runt om i Sverige. Från Haparanda i norr till Trelleborg i söder. För att ta reda på vilka spår Arvsfondens pengar lämnar och vilka utmaningar och möjligheter som projekt på landsbygden möter har Arvsfonden bett forskare att studera bland annat dessa frågor.

Resultatet är rapporten ”Det lokala civilsamhällets roll på landsbygden”. Den är skriven av Johan von Essen och Therese Ydremark från Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Syftet med rapporten är att ta till vara alla de kunskaper, erfarenheter och resultat som arvsfondsprojektens deltagare och projektledare samlat på sig.

Studien utfördes av:

Johan von Essen och Therese Ydremark från Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Ta del av resultatet

Studien presenterades under ett webbinarium den 12 april 2021. Du kan se det inspelade webbinariet i efterhand. Det är textat och teckenspråkstolkat.

Se inspelningen av webbinariet

Kvinna med page och glasögon som blickar i fjärran. Omslagsbild till rapporten Utvärdering om det lokala civilsamhällets roll på landsbygden

Framsidan av rapporten "Det lokala civilsamhällets roll på landsbygden".