Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Arvsfonden deltar på Folk och Kultur

20 januari 2020

Arvsfonden kommer att delta på Folk och Kultur som är ett kulturpolitiskt konvent och en mötesplats för samtal om konst och kulturens betydelse i vårt samhälle.

Folk och Kultur anordnas i Eskilstuna den 5 till 8 februari. Arvsfonden kommer vara på plats i monter Nr:24 under de tre första dagarna.  Här kan den som är intresserad ställa frågor om Arvsfonden och testa sin idé med handläggare på plats.

Fredagen den 7 februari anordnar Arvsfonden tillsammans med Postkodstiftelsen en seminariefrukost. Syftet med seminariet är att informera sökande organisationer om de kriterier som Arvsfonden och Postkodstiftelsen har. Förhoppningen är att detta kan underlätta för organisationer att hitta rätt finansiär när man söker stöd för nya projekt.