Till innehållet

Om webbplatsen

Kammarkollegiet administrerar den här webbplatsen, som en del av uppdraget att företräda Allmänna arvsfonden. Webbplatsen publicerades i juni 2020.

Responsiv webbplats

Webbplatsen är responsiv, vilket betyder att den är anpassad för att fungera på såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

Webbläsare

Webbplatsen är skapad för att fungera i webbläsarna Chrome, Edge, samt i de senaste versionerna av Internet explorer, Safari och Mozilla firefox.

Webbstandarder

Webbplatsen:

  • följer W3C:s rekommendationer,
  • använder giltig HTML,
  • använder CSS (stilmallar), och
  • har logiskt uppmärkt innehåll.

JavaScript

En stor del av webbplatsens funktioner använder JavaScript. Om du väljer att inaktivera JavaScript i din webbläsare kommer följande funktioner för närvarande inte att fungera: Huvudmeny, Testa er idé, kontaktformulär, kartan som visar pågående och avslutade arvsfondsprojekt, samt Lyssna-funktionen.

Tillgänglighet

Vi strävar efter att du som besökare ska kunna använda vår webbplats oavsett vilken teknik du använder. Vi arbetar löpande med att öka tillgängligheten på vår webbplats.

Vår tillgänglighetsredogörelse

Berätta gärna för oss om något inte fungerar: kommunikation@kammarkollegiet.se

Lyssna på webbplatsen

Under rubriken på varje webbsida finns en knapp med texten ”Lyssna”. En likadan knapp finns också bredvid varje länk som leder till ett dokument. Klicka på ”Lyssna” om du vill få texten uppläst. Texten markeras samtidigt som den läses upp så att du enkelt kan följa med. Lyssna-funktionen är utvecklad av företaget Readspeaker.

På Readspeakers webbplats finns tips om hur du får ut det mesta av verktyget.

Externa tjänster

På arvsfonden.se används ReadSpeaker för uppläsning av text på webbsidor och dokument.

Inga tredjepartsprogram behövs för att använda Arvsfonden.se.

Kakor/cookies

Denna webbplats använder kakor. Läs mer om kakorna på arvsfonden.se.

Hjälpte informationen på denna sida dig?
Sidan uppdaterades 2022-01-19.