Till innehållet

När ni driver projekt

Här har vi samlat sidor som berättar hur ni kan genomföra ert arvsfondsprojekt, viktig information om ekonomi och redovisning samt tips om hur vägen till ett lyckat projekt brukar se ut.

Aktuellt just nu

Ändringar i våra generella villkor till följd av vår nya arvsfondslag

Rekommendation till projekt med anledning av corona

I dagsläget kan vi tyvärr inte ta emot digitala signaturer. Vi ber om ursäkt för de eventuella problem som det orsakar er. Det här gäller inte er som redan har inkommit med dokument som är signerade digitalt.

Information till projekt som drivs med stödformen projektstöd:

Från och med den 1 april 2022 ska ni som driver ett projekt med stödformen projektstöd bifoga ett bankkontoutdrag när ni skickar er årsrapport till oss. Utdraget ska vara för ett separat konto och endast visa medlen från Arvsfonden samt överensstämma med projektåret.

Projekthandboken till er hjälp

Mycket av den information ni hittar här har vi samlat i en handbok för er som driver projekt. Bokens innehåll är främst anpassat för projektstöd, men även ni som har ett lokalstödsprojekt kan ha nytta av boken.

Två personer står och tittar leendes på varandra

Att få stopp på näthatet handlar om demokrati och yttrandefrihet, och att ta ansvar för sitt eget beteende på nätet. Projektet "Skärpning" jobbade under tre år för att ta fram lösningsfokuserade metoder mot näthat.

Sidan uppdaterades 2022-03-25.