Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

En utvecklingsinriktad ekonom med revisionsbakgrund sökes

4 november 2021

Är du ekonom med revisionsbakgrund? Vill du ge stöd inom ekonomiområdet till verksamheter med samhällsengagemang? Då kan vi erbjuda en intressant tjänst på Arvsfondsavdelningen på Kammarkollegiet. Tjänsten är ett vikariat till och med 31 dec 2022.

Denna roll innebär att utgöra ett stöd till de organisationer som erhållit projektstöd ur Arvsfonden och till kanslifunktionens handläggare i frågor som rör ekonomisk redovisning och budgetering. Du gör kontroller av projekten, ibland på plats hos projekten på olika orter i landet. Du deltar i arbetet med att utveckla enhetens kontroll av projektmedlens användning. Detta inkluderar vårt system med kvalificerade revisorer och det kontrollarbete enhetens medarbetare själva utför. Din roll är självständig, men du kommer att ha ett tätt samarbete med dina kollegor. I arbetet ingår även externa kontakter med stödmottagande organisationer, andra bidragsgivande myndigheter samt enskilda revisionsbyråer. Du rapporterar till enhetschefen.

Läs mer om tjänsten på Kammarkollegiets webbplats:

Utvecklingsinriktad ekonom med revisionsbakgrund (vikariat upp till 12 månader)