Till innehållet

Webbinarium om att söka medel från Arvsfonden
Tema: projekt för äldre

14 januari 2022

Har din förening idéer som kan förbättra livet för äldre personer? Då är ni välkomna på vårt informations-webbinarium den 19 januari där vi berättar mer om hur ni söker medel från oss.

På webbinariet får du veta vad man kan söka projektmedel för, vem som kan söka, hur ansökningsprocessen går till och vad du som ansöker behöver tänka på. Detta är ett samarrangemang mellan Arvsfonden och SPF Seniorerna med anledning av att personer från 65 år sedan 1 juli 2021 också är målgrupp för fondens medel. Men informationen är relevant för alla olika typer av arvsfondsprojekt.

Dag: Onsdag 19 januari 2022

Tid: 10.00 - 11.30 (möjligt att ansluta från 9.30)

Plats: digitalt via länk du får vid anmälan

Medverkande: Peter Sikström, ledamot av Arvsfondsdelegationen och generalsekreterare för SPF Seniorerna, Camilla Park, handläggare för lokalstöd och Catrin Fryklund handläggare för projektstöd från Allmänna Arvsfonden.

Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla som är intresserade av att söka projektmedel från Arvsfonden. Det kommer att spelas in och går att se i efterhand för den som inte har möjlighet att delta.

Anmäl dig via den här länken!

Du kommer att få en bekräftelse via mail när du anmält dig. Spara denna bekräftelse, där finns länken du ska klicka på för att delta!

Senior kvinna och man tränar boxning. Från Narva boxningsklubb.

Senior kvinna och man tränar boxning. Bild från Narva boxningsklubb som drev ett arvsfondsprojekt.