Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Parkteatern i Stockholm visar arvsfondsprojekt

15 augusti 2019

Arvsfondsprojektet "Det syns inte" visas i Vitabergsparken i Stockholm klockan 19.00 den 20 augusti. Njut av musikalen utan kostnad.

Projektet "Det syns inte" arbetar för att bryta tabun och bidra med kunskap om hur psykisk ohälsa kan förebyggas. Med insikter från hjärnforskning och förändringsarbete vill de med scenkonst förmedla denna kunskap för att människor lättare ska kunna ta till sig den. De har tagit fram en musikalföreställning och workshops med konkreta verktyg. Projektet drivs av föreningen Arts & Hearts.

Parkteatern beskriver föreställningen så här: 

En nytänkande och stark musikal om vår digitala samtid. På ett underhållande, igenkännande och humoristiskt sätt används scenen för att sprida den senaste forskningen om hjärnan, sociala medier och vårt mentala mående. I samband med föreställningen hålls en kort föreläsning med hjärnforskaren Sissela Nutley.