Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Arvsfondens webb är finalist!

5 november 2020

Allmänna arvsfondens webbplats är nominerad till ett prestigefyllt pris, InUse Award 2020 som utser årets bästa användarupplevelse.

Av över 100 inskickade bidrag är Arvsfondens webbplats en av de sju finalisterna. Vinnaren utses den 25 november. Juryns motivering till Arvsfondens finalplats lyder:

"Rätt stöd till de som vill söka pengar gör ansökningarna bättre – vilket hjälper Arvsfonden att skapa mer nytta som utvecklar Sverige."

När vi skapade den nya webbplatsen, som lanserades i juni i år, hade vi till vår hjälp arvsfondsprojektet "DigiKog - Kognitivt tillgängliga digitala produkter och tjänster". De bidrog med sin kunskap om hur webbplatser kan bli tillgängliga även för besökare som har kognitiva svårigheter. Vi hade också stor hjälp av de personer som ställde upp som testpersoner när vi ansökte om det i Arvsfondens sociala kanaler. Stort tack!

Läs mer om projektet som gav oss kunskap om kognitiv tillgänglighet.