Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggande av belyst konstgräsplan och utegym i Västervik

Projektet drivs av: Tjust IF Fotbollsförening

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att utveckla föreningens barn- och ungdomsverksamhet genom att bygga en belyst 11-manna konstgräsplan och ett barn- och ungdomsanpassat utegym - även kallad fitness-park.

Konstgräsplanen är efterfrågad då den förlänger säsongen avsevärt och möjliggör fotbollsspel i princip året om. Verksamheten kommer vara organiserad under eftermiddagar och kvällar samt helger. Klubben kommer att erbjuda samma typ av träning för både flickor och pojkar. På tider då organiserade aktiviteter inte pågår kan planen användas för spontanidrott. Utegymmet kommer att bestå av olika stationer med redskap för styrka och spänstträning och har tagits fram specifikt för att passa barn och ungdomar. Anläggningen kommer att användas som en del i fotbollsträningen men även spontant.

Beviljat belopp

5 015 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2020.

Beviljat belopp

5 015 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2020.

Kontakt

Ort
Gamleby
Sidan uppdaterades 2020-09-29.