Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Anläggande av skatepark

Projektet drivs av: Ängs samhällsförening

Beskrivning av projektet

Ängs samhällsförening ska bygga en skatepark i Ängs centrum tillsammans med ortens ungdomar för att bredda utbudet av fritidsaktiviteter och fungera som en mötesplats för unga.

Ängs samhällsförening ska bygga en skatepark i Ängs centrum tillsammans med ortens ungdomar. Skateparken kommer att bredda utbudet av fritidsaktiviteter och fungera som en mötesplats för unga, där man på ett säkert sätt och lättillgängligt sätt kan åka skateboard, kickbike, bmx, rullstol och träffa vänner. Aktivitetsdagar och en årlig skateboard/kickbikeskola kommer att arrangeras i samarbete med ungdomar som vill lära andra att åka. Utrustning kommer att finnas att låna för dem som inte har egen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Kontakt

Ort
Äng
Sidan uppdaterades 2020-06-02.