Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggning av föreningslokal i Borlänge kommun

Projektet drivs av: IFK Borlänge Alpin

Beskrivning av projektet

IFK Borlänge Alpin driver och äger skidanläggningen Nybroberget i Borlänge. De vill satsa på barn- och ungdomsverksamheten genom att anlägga en föreningslokal vid backen.

IFK Borlänge Alpin driver och äger skidanläggningen Nybroberget i Borlänge och vill satsa på barn- och ungdomsverksamheten genom att anlägga en föreningslokal vid backen. När det finns en naturlig plats att mötas på kommer verksamheten kunna utökas och utvecklas genom att teoriutbildningar kan ges, samlingar och möten kan hållas och social samvaro kan stärkas. Idag sker samlingar och genomgångar utomhus, vid övriga möten hyrs lokal inne i Borlänge ca 1 mil bort. IFK Borlänge har en omfattande handikappverksamhet idag där verksamheten så långt det går integreras i ordinarie, med föreningslokalen kommer det arbetet kunna utvecklas och stärkas, bland annat genom att peroner med permobiler kan delta.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Kontakt

Ort
Borlänge
Sidan uppdaterades 2020-06-02.