Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av multibana och skicrossbana på fastigheten Storvreta 47:1 i Uppsala kommun

Projektet drivs av: Storvreta Idrottsklubb

Beskrivning av projektet

Projektets syfte är att utveckla ny verksamhet på orten för i huvudsak barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning.

I projektet ingår att anlägga en tre kilometer lång asfalterad multibana, en ski- och cykelcrossbana samt rätta till avståndet på dagens skjutvall för skidskytte. Den asfalterade banan möjliggör en säker och trafikfri miljö för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning som vill åka rullskidor, rullstol, inlines eller liknande. Rullskidskytte blir en ny tränings- och tävlingsform för skidskyttarna i föreningen. Skicrossbanan ger möjlighet att träna balans, teknik och motorik på längdskidor vintertid, och kommer att kunna användas för MTB och BMX sommartid. Anläggningarna kommer att användas alla dagar i veckan både spontant och för klubbens organiserade verksamhet.

Beviljat belopp

4 324 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2020.

Beviljat belopp

4 324 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2020.

Kontakt

Ort
Storvreta
Sidan uppdaterades 2021-08-18.