Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av klubbhus i Sunne kommun

Projektet drivs av: IS Emtarna

Beskrivning av projektet

Nybyggnation av klubbhus för IS Emtarna. Vårt mål är idrott, hälsa & motion för alla!

Vi är en idrottsförening vid namn IS Emtarna och som ligger beläget i Östra Ämtervik i direkt anslutning till sjön Fryken. Föreningen bildades 1941 och 1952 byggdes den lokal som ni kan se på bilden, en liten tillbyggnad skedde 1985. 2003 eldhärjades vår lilla lokal och har sedan dess ej haft takstolar, riktigt rinnande vatten, golv samt väggar blev vattenskaddade och fulla i mögel mm. Det bor ca 700 personer i Östra Ämtervik och ca 400 av dom är medlemmar hos oss. 

Vårt syfte med ett nytt klubbhus är att kunna bevara och utveckla vår verksamhet inom idrott, motion och hälsa för alla. Vi vill också satsa på att nå ut till funktionshindrade personer och väljer därav att bygga vårt klubbhus så tillängligt som möjligt. Vi har börjat inleda samarbete med andra aktörer som riktar sig till personer med funktionshinder. Och ser med glädje fram emot detta.

Vårt mål är idrott, hälsa & motion för alla!

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2010.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2010.

Kontakt

Ort
Östra Ämtervik
Sidan uppdaterades 2020-06-02.