Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnation av klubbhus på fastighet Högsbo 757:332

Projektet drivs av: Långeberga Ridklubb

Beskrivning av projektet

Projektets syfte är att bredda och utveckla föreningens verksamhet genom att inkludera barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

I projektet ingår att bygga ett klubbhus med bland annat teori- och mötesrum, kök, kafé, dusch- och omklädningsrum och RWC. Föreningens befintliga lokal är en gammal begagnad barack som är utdömd och inte tillgänglighetsanpassad. Lokalen saknar hiss, RWC och omklädnings-/duschmöjligheter och ska rivas. Den nya verksamheten består av ridning för personer med funktionsnedsättning, hästskötsel samt teori och sociala aktiviteter i klubblokalen. Samarbete kommer att ske med kommunen och olika funktionshindersorganisationer.

Beviljat belopp

2 517 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2021.

Beviljat belopp

2 517 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2021.

Kontakt

Ort
Västra Frölunda
Sidan uppdaterades 2021-11-11.