Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av skatepark på fastigheten Strömstad 4:16 i Strömstad kommun

Projektet drivs av: Strömstads Skateboardklubb

Beskrivning av projektet

Projektets syfte är att främja och utveckla möjligheterna för barn och ungdomar att åka skateboard, BMX, inlines och kickbike i Strömstad och samtidigt skapa en social mötesplats som bjuder in till spontanidrottande.

Strömstad Skateboardklubb vill uppnå detta genom att bygga en belyst betongactionpark i centrala Strömstad. I betongparken ska en rad olika organiserade verksamheter samsas. Det kommer att startas skate- och BMX-skolor och särskilda tjejskatetillfällen kommer att erbjudas. Dessutom ska prova-på-dagar, tävlingar och läger arrangeras. Det kommer att vara möjligt att låna viss utrustning för dem som inte har egen.

Beviljat belopp

4 395 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2020.

Beviljat belopp

4 395 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2020.

Kontakt

Ort
Strömstad
Sidan uppdaterades 2020-06-09.