Till innehållet

Ombyggnad och tillbyggnad av träningscenter, klubblokal

Projektet drevs av: Sangis Allmänna Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att bygga ett friskvårdscenter i Sangis för unga och ge alla samma möjligheter till aktiviteter såsom fotboll, innebandy, skidor, skridskor med mera.​

Genom att bygga om och ut sin befintliga klubblokal kommer ny yta skapas för gruppträning, cirkelträning och gymträning. Utöver träningen ska föreläsningar kring hälsovanor ges och träffar för social samvaro arrangeras i lokalen.​

Syftet med projektet är att bygga ett friskvårdscenter i Sangis för unga och ge alla samma möjligheter till aktiviteter såsom fotboll, innebandy, skidor, skridskor med mera.

Efter projektet

Byggnationen är klar och träningsverksamheten är i gång, även träffar för social samvaro har startats upp i lokalerna. Föreningen har organiserat särskilda tillfällen för tjejer, och dessa har varit uppskattade.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2019.

Kontakt

Ort
Sangis

Liknande projekt

  • Nybyggnation av klätterlokal

    Västerviks klätterklubb ska skapa förutsättningar för att utveckla barn- och ungdomsverksamheten genom att bygga en ny klättervägg.

  • Nybyggnation av bouldervägg

    Ölands klätterklubb har fått möjlighet att hyra en squashall som de ska bygga om till klätterhall.

  • Byggnation av padelhall Kristianstad 4:41, Kristianstad kommun

    Kristianstads tennisklubb vill bygga en padelhall för att bredda utbudet av racketsporter och starta padel för barn och ungdomar.

Sidan uppdaterades 2022-09-23.