Till innehållet

Ombyggnation av scoutstuga på fastigheten Malung-Sälen Grönland

Projektet drevs av: Malung-Sälens Scoutkår

Beskrivning av projektet

Projektet ska, efter ombyggnad och tillgänglighetsanpassning av en delvis nerbrunnen scoutstuga, starta nya aktiviteter och bredda verksamheten med nya målgrupper.

Projektets syfte är att efter ombyggnad och tillgänglighetsanpassning av en delvis nerbrunnen scoutstuga, starta nya aktiviteter och bredda verksamheten med nya målgrupper. Den nya verksamheten kommer bland annat att bestå av nybörjarkurser i scouting för barn med funktionsnedsättning och deras familjer, team-matlagning med bas i det naturen erbjuder, regelbundna utställningar om naturen skapade av barn och unga samt kårfredag med scoutstugan öppen kvällstid för sociala och spontana aktiviteter.

Efter projektet

Byggnationen är slutförd men planerad ny verksamhet har inte startat till följd av coronapandemin. Verksamheten kommer att startas upp så snart det är möjligt.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

E-post
Ort
Malung

Liknande projekt

  • Multianläggning på Svensbyn

    Svensby sportklubb ska bygga en multiarena med yta för konstgräs, parkour/hinderbana, klättervägg, beachvolleyplan, boulebana, kombinerad…

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Aktivitetspark, skatepark utomhus

    Björkparken Delsbo vill bygga en skatepark i betong som även fungerar för inlines, kickbike och BMX.

Sidan uppdaterades 2021-08-18.