Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Ombyggnation av scoutstuga på fastigheten Malung-Sälen Grönland

Projektet drivs av: Malung-Sälens Scoutkår

Beskrivning av projektet

Projektet ska, efter ombyggnad och tillgänglighetsanpassning av en delvis nerbrunnen scoutstuga, starta nya aktiviteter och bredda verksamheten med nya målgrupper.

Projektets syfte är att efter ombyggnad och tillgänglighetsanpassning av en delvis nerbrunnen scoutstuga, starta nya aktiviteter och bredda verksamheten med nya målgrupper. Den nya verksamheten kommer bland annat att bestå av nybörjarkurser i scouting för barn med funktionsnedsättning och deras familjer, team-matlagning med bas i det naturen erbjuder, regelbundna utställningar om naturen skapade av barn och unga samt kårfredag med scoutstugan öppen kvällstid för sociala och spontana aktiviteter.

Efter projektet

Byggnationen är slutförd men planerad ny verksamhet har inte startat till följd av coronapandemin. Verksamheten kommer att startas upp så snart det är möjligt.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

E-post
Ort
Malung
Sidan uppdaterades 2021-08-18.