Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggande av konstgräsplan och friidrottsanläggning

Projektet drivs av: Dorotea IF

Beskrivning av projektet

Dorotea IF vill bredda utbudet och förbättra träningsförutsättningarna för barn- och ungdomsverksamheten genom att anlägga en konstgräsplan och en mindre friidrottsanläggning med kortbanor, längdhoppsgrop och ytor för hopp på Björnvallens IP.

Dorotea IF vill bredda utbudet och förbättra träningsförutsättningarna för barn- och ungdomsverksamheten genom att anlägga en konstgräsplan och en mindre friidrottsanläggning med kortbanor, längdhoppsgrop och ytor för hopp på Björnvallens IP. En fullstor konstgräsplan med belysning förlänger säsongen avsevärt i Västerbotten och skapar förutsättningar för att ungdomar ska kunna utvecklas och stanna kvar i idrotten längre. I dagsläget finns inte friidrott i organiserad form, men planen är att starta grupper när anläggningen är på plats. Anläggningen blir en viktig social mötesplats för klubbens medlemmar, som kommer från ett tjugotal länder, men även andra barn och unga på orten som är intresserade av spontanidrott.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Kontakt

Ort
Dorotea
Sidan uppdaterades 2020-06-02.