Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av klubbstuga i Linköpings kommun

Projektet drivs av: BK Tinnis

Beskrivning av projektet

BK Tinnis vill utvecklas och planerar nu att bygga ett nytt klubbhus som ska bli en mötesplats för idrott, gemenskap och integration för unga tjejer i Berga, där såväl teori, utbildning och sociala aktiviteter kan arrangeras.

BK Tinnis i Linköping är en väletablerad fotbollsklubb som i drygt 50 år bedrivit verksamhet med både flick- och seniorlag för damer. Föreningen vill fortsätta utvecklas men ett stort hinder är man saknar en klubblokal, wc, dusch och omklädningrum på idrottsplatsen där spelarna tränar. BK Tinnis planerar nu att bygga ett nytt klubbhus som ska bli en mötesplats för idrott, gemenskap och integration för unga tjejer i Berga, där såväl teori, utbildning och sociala aktiviteter kan arrangeras. Klubben ska arbeta aktivt för att fler tjejer från den egna stadsdelen Berga - oavsett kulturell bakgrund – ska upptäcka fotbollen och den sociala plattform som föreningen erbjuder. Samarbete sker med kommunen, distriktsfotbollsförbund och organisationen Fuetbol da Forca.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Linköping
Sidan uppdaterades 2020-06-02.