Till innehållet

Byggnation av motorik- och hinderbana, rutschkana samt tillbyggnation i aktivitetshus

Projektet drevs av: Härlunda Intresseförening

Beskrivning av projektet

Aktivitetshuset är tänkt att bli en mötesplats där man kan träffas och göra aktiviteter som exempelvis se på film, spela pingis, dansa, måla, delta i lovaktiviteter, sagostunder och andra aktiviteter som är efterfrågade.

I projektet ingår dels att bygga en motorik- och hinderbana samt en rutschkana för spontan lek- och träning utomhus, och dels att bygga om och anpassa ett före detta taxigarage till ett aktivitetshus.

Syftet med projektet är att skapa aktiviteter och gemenskap på landsbygden för i huvudsak barn och ungdomar, men även för äldre och personer med funktionsnedsättning.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan. Aktivitetsparken har använts mycket flitigt, medan verksamheten i huset inte har kommit igång ännu som planerat på grund av pandemin.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2019.

Kontakt

Ort
Häradsbäck

Liknande projekt

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Aktivitetspark, skatepark utomhus

    Björkparken Delsbo vill bygga en skatepark i betong som även fungerar för inlines, kickbike och BMX.

  • Multianläggning på Svensbyn

    Svensby sportklubb ska bygga en multiarena med yta för konstgräs, parkour/hinderbana, klättervägg, beachvolleyplan, boulebana, kombinerad…

Sidan uppdaterades 2022-04-01.