Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av nytt föreningshus i Skellefteå kommun

Projektet drivs av: Föreningen Folkets Park i Byske u.p.a

Beskrivning av projektet

Föreningen Folkets Park i Byske vill tillsammans med majoriteten av bygdens andra föreningar utveckla sina verksamheter genom att få till ett gemensamt föreningshus/samlingslokal.

Föreningen Folkets Park i Byske är en väletablerad aktör för föreningsverksamhet i Byske sedan många år tillbaka. Nu vill föreningen tillsammans med majoriteten av bygdens andra föreningar utveckla sina verksamheter genom att få till ett gemensamt föreningshus/samlingslokal. I dagsläget är 22 lokala föreningar med på initativet och ca 15 av dem har aktivt deltagit i planeringen, intresset är stort då det idag saknas en samlingslokal av liknande slag i Byske. Initiativet ska ge barn-, ungdoms- och handikappföreningar tillgång till lokaler som uppmuntrar lek, idrott och social gemenskap.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Byske
Sidan uppdaterades 2020-06-02.