Till innehållet

Byggnation av samlingslokal i Aneby kommun

Projektet drevs av: Sunhults Byalag

Beskrivning av projektet

Sunhults byalag har köpt en rivningshotad stuga i Tranås och fraktat den till den egna byn Sunhultsbrunn. Föreningen vill sätta upp den och bygga om den till en mötesplats för barn och ungdomar.

Sunhults byalag har köpt en rivningshotad stuga i Tranås och fraktat den till den egna byn Sunhultsbrunn. Föreningen vill sätta upp den och bygga om den till en mötesplats för barn och ungdomar eftersom det är efterfrågat. I dagsläget saknas både samlingslokaler och fritidsgårdar för unga på orten. Stugan ska bli en plats där ungdomar kan träffas på kvällar och helger och exempelvis syssla med e-port, titta på film och delta i LAN- eller temakvällar. Lokalen kommer även att användas som träffpunkt för yngre barn med föräldrar. Olika typer av tema- och aktivitetsdagar för barn och unga med stugan som bas kommer också att arrangeras varje månad.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Kontakt

Ort
Sunhultsbrunn

Liknande projekt

  • Anpassning av greener för ny verksamhet för barn och ungdomar

    Öijared Golfklubb ska anpassa befintliga greener för footgolf och det nya konceptet ”golfäventyret”, för att kunna aktivera, rekrytera och behålla…

  • Nybyggnation av klätterlokal

    Västerviks klätterklubb ska skapa förutsättningar för att utveckla barn- och ungdomsverksamheten genom att bygga en ny klättervägg.

  • Nybyggnation av bouldervägg

    Ölands klätterklubb har fått möjlighet att hyra en squashall som de ska bygga om till klätterhall.

Sidan uppdaterades 2020-06-02.