Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av samlingslokal i Aneby kommun

Projektet drivs av: Sunhults Byalag

Beskrivning av projektet

Sunhults byalag har köpt en rivningshotad stuga i Tranås och fraktat den till den egna byn Sunhultsbrunn. Föreningen vill sätta upp den och bygga om den till en mötesplats för barn och ungdomar.

Sunhults byalag har köpt en rivningshotad stuga i Tranås och fraktat den till den egna byn Sunhultsbrunn. Föreningen vill sätta upp den och bygga om den till en mötesplats för barn och ungdomar eftersom det är efterfrågat. I dagsläget saknas både samlingslokaler och fritidsgårdar för unga på orten. Stugan ska bli en plats där ungdomar kan träffas på kvällar och helger och exempelvis syssla med e-port, titta på film och delta i LAN- eller temakvällar. Lokalen kommer även att användas som träffpunkt för yngre barn med föräldrar. Olika typer av tema- och aktivitetsdagar för barn och unga med stugan som bas kommer också att arrangeras varje månad.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Kontakt

Ort
Sunhultsbrunn
Sidan uppdaterades 2020-06-02.