Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Camp Igge Arena - nybyggnation av tillgänglighetsanpassad inomhusarena i Hudiksvalls kommun

Projektet drivs av: Iggesunds IK

Beskrivning av projektet

Med en multifunktionell, tillgänglighetsanpassad inomhusarena ska Iggesunds IK skapa ett helt nytt koncept med fokus på handikappidrott och lägerverksamhet.

Iggesunds IK ska skapa en multifunktionell, tillgänglighetsanpassad inomhusarena och ett helt nytt koncept med fokus på handikappidrott och lägerverksamhet. De kommer att kunna erbjuda kompletta paket med idrottsytor, mat och boende inom en naturskön och tillgänglighetsanpassad plats. Nyskapande är också vinklingen med mer utåtriktad verksamhet med möjlighet att ordna större handikapptävlingar till exempel Svenska Idrottsspelen.

Designen av arenan sker tillsammans med personer med funktionsnedsättning och det kommunala handikapprådet i Hudiksvall.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2011.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2011.

Kontakt

Ort
Iggesund
Sidan uppdaterades 2020-06-02.