Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Entreprenörskapsverkstan

Projektet drivs av: Afrosvenskarnas Riksförbund (ASR)

Beskrivning av projektet

Projektets ska öka möjligheterna för afrosvenskar med funktionsnedsättning att driva socialt företagande.

Projektets syfte är att öka möjligheterna för afrosvenskar med funktionsnedsättning att driva socialt företagande. Genom samarbete med det sociala företaget Ihop Ekonomisk förening ska deltagare i projektet utbildas både teoretiskt och praktiskt i hur man driver arbetsintegrerade sociala företag. Personerna i Ihop ska fungera som mentorer, utbildare och förebilder för deltagarna i projektet.

Målet är att deltagarna ska starta egna arbetsintegrerade sociala företag med olika inriktning och att erfarenheterna från konceptet som tas fram ska leva vidare genom erfarenhetsspridning till andra utbildningar och/eller genom att utbildningen upphandlas på sikt. Målgruppen ska nås genom samarbete med AF.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2015 och avslutades i februari 2018.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.