Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Funktionsanpassning av Tacksägelsekyrkan i Landskrona

Projektet drivs av: Livsglädje Landskrona

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att göra hela kyrkan tillgänglig för alla oavsett fysiska förutsättningar och bakgrund, både de som deltar i aktiviteter som församlingen anordnar och för de som andra organisationer vill genomföra i lokalerna.

Syftet med projektet är att göra hela kyrkan tillgänglig för alla oavsett fysiska förutsättningar och bakgrund, både de som deltar i aktiviteter som församlingen anordnar och för de som andra organisationer vill genomföra i lokalerna. Exempel på aktiviteter är en utveckling av verksamheten i musikrum och replokal för personer med funktionsnedsättning. 

Församlingen samarbetar med flera olika organisationer och kommun. Genom anpassningen av lokalerna kan även dessa organisationers verksamheter utvecklas och möjliggöras. 

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2012.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2012.

Kontakt

Ort
Landskrona
Sidan uppdaterades 2020-06-02.