Till innehållet

Funktionsanpassning av Tacksägelsekyrkan i Landskrona

Projektet drivs av: Livsglädje Landskrona

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att göra hela kyrkan tillgänglig för alla oavsett fysiska förutsättningar och bakgrund, både de som deltar i aktiviteter som församlingen anordnar och för de som andra organisationer vill genomföra i lokalerna.

Syftet med projektet är att göra hela kyrkan tillgänglig för alla oavsett fysiska förutsättningar och bakgrund, både de som deltar i aktiviteter som församlingen anordnar och för de som andra organisationer vill genomföra i lokalerna. Exempel på aktiviteter är en utveckling av verksamheten i musikrum och replokal för personer med funktionsnedsättning. 

Församlingen samarbetar med flera olika organisationer och kommun. Genom anpassningen av lokalerna kan även dessa organisationers verksamheter utvecklas och möjliggöras. 

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2012.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2012.

Kontakt

Ort
Landskrona

Liknande projekt

  • Nybyggnation av multifunktionellt ridhus mm av stall i Landskrona kommun

  • PROVA

    Projektet riktar sig till unga vuxna med aktivitetsersättning och psykisk ohälsa. Nya metoder ska utvecklas genom en mix av skapande estetisk och…

  • Sportparken Glada Hudik

    Sportparken - Forward Thinking! Sportparken som ska byggas nedanför Östra skolan i Hudiksvall är tänkt att bli en naturlig mötesplats för både unga…

Sidan uppdaterades 2020-06-02.