Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Killar om porr

Projektet drivs av: Män för Jämställdhet

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att tillsammans med målgruppen, killar och unga män 12 till 25 år, utveckla webbplattformen killar.se och ta fram en verktygslåda av metoder för att möta unga killars funderingar kring sex, intimitet och porr.

Projektet ska även erbjuda killar stöd i att bryta sin isolering och omvärdera sin relation till porr.

Det ska även tas fram en ny modell för rekrytering av unga män (digitala ambassadörer) som redan befinner sig ute på nätet. Vidare ska projektet hitta nya digitala plattformar för att möta unga killar i svåra samtal.

Efter projektets slut kommer utvecklingsdelarna att implementeras i den reguljära verksamheten och spridas vidare till praktiker som möter målgruppen på olika sätt i sin verksamhet.

Beviljat belopp

9 656 855 kronor

Projektets tidstatus

24%

Projektet startade i februari 2021 och avslutas i februari 2024.

Beviljat belopp

9 656 855 kronor

Projektets tidstatus

24%

Projektet startade i februari 2021 och avslutas i februari 2024.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2021-07-02.