Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnad av golfstudio

Projektet drivs av: Torslanda golfklubb

Beskrivning av projektet

Torslanda golfklubb ska skapa en inspirerande träningsmiljö och möjlighet till året-runt-verksamhet för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom att bygga en golfstudio där även fysträning kan bedrivas.

Torslanda golfklubb ska skapa en inspirerande träningsmiljö och möjlighet till året-runt-verksamhet för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom att bygga en golfstudio där även fysträning kan bedrivas. I nuläget bedrivs juniorverksamhet från mitten av april till september. Med möjligheter att bedriva både golf- och fysträning inomhus, kommer klubben att kunna behålla många juniorer i verksamheten under vintersäsongen.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan. Verksamheten hann komma igång och lokalen användes dagligen av målgrupperna för träning innan coronapandemin bröt ut, men har därefter begränsats. Föreningen följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och kommer att återuppta verksamheten så snart det är möjligt.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2018.

Kontakt

Ort
Torslanda
Sidan uppdaterades 2021-07-09.